skip to Main Content

Als hobbyrijders zijn wij sterk afhankelijk van onze leden. Om het lidmaatschap betaalbaar te houden, zoeken wij altijd naar inkomsten. Dit kan uit nationale of internationale wedstrijden komen, maar hier zijn sponsoren een belangrijke bron van inkomsten. Wij zijn dan ook heel dankbaar met de huidige sponsoren, die wie hieronder dan ook graag in het zonnetje zetten!

Bent u ook geïnteresseerd in sponsoring? Langs de baan is een mooie gelegenheid om uw bedrijf te promoten richting de deelnemers. Zo komen jaarlijks meer dan 200 rijders naar onze vereniging die u hiermee bereikt. Maar wat dacht u van de plaatsen naast de wedstrijdleiding en langs het linker hek, hier bereikt u niet alleen het publiek langs de baan, maar ook bezoekers die gebruik maken van het parkeerterrein van het sportpark. Dit parkeerterrein wordt veelvuldig gebruikt door sporters van de overige verenigingen, maar ook voor publiek voor het Evenemententerrein Deventer, zoals de paaskermis, Deventer Stadsfeest, etc. Juist als wij rijden trekt dit veel interesse van publiek, welke dan ook uw reclame uiting ziet.

Wist u dat het al mogelijk is om voor € 150,00 te adverteren? En dat is inclusief spandoek! Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Contact 

Sponsoring wordt heel erg gewaardeerd door de vereniging!

Sponsoren RC Hotwheels

De Heilige Koe Deventer is hoofdsponsor van het eerste uur!

Deze lokale modelshop is de grootste toeleverancier voor leden van onze vereniging. Door altijd goed mee te denken, is de vereniging gekomen waar deze nu staat. Het altijd vriendelijke ontvangst door Leny en Erik helpt ook mee om van deze modelsport te gaan houden. Het winkelaanbod is voor zowel voor de recreatieve als de wedstrijdrijder. Voor de meest gangbare modellen hebben ze altijd de benodigde onderdelen op voorraad. Tijdens wedstrijden zijn ze vrijwel altijd aanwezig met onderdelen.

 

 

 

Droneshop.nl is de nummer 1 leverancier van drones in de Benelux

Onze experts helpen u graag met informatie over drones voor luchtopnamesdroneracing en professionele toepassingen. Droneshop.nl biedt een ruime collectie drones voor zowel consumenten als bedrijven. Het aanbod is onderverdeeld in drones voor recreatiefluchtopnamesdroneracing en professioneel gebruik.

Voor drones vindt u het grootste assortiment met accessoires en andere benodigdheden. Bekijk het aanbod per model drone om te zien welke accessoires geschikt zijn voor uw model drone. Ook voor drone-onderdelen kunt u terecht bij Droneshop.nl. Naast propellers en accu’s bieden zij voor populaire modellen drones ook losse bodyparts aan.

 

Mugen-shop.nl is dé shop voor de Mugen wedstrijdrijder

Het assortiment bestaat uit de Mugen wedstrijdmodellen en ook alle benodigde onderdelen plus toebehoren. Mugen-shop is dealer van de volgende merken:  Mugen, Hiro Seiki en Gens Age. Ook leveren ze kwaliteitsonderdelen van de beter merken. Voor technisch advies over de Mugen kun je ook altijd bij Ben terecht, bij de meeste wedstrijden is hij persoonlijk aanwezig. Door zijn ervaring en contacten ben je verzekerd van de beste informatie!

 

 

RJ Racing Products – is er voor zowel de beginnend- als gevorderd RC Rijder

RJ Racing Products (door Rob Janssen) is er voor zowel de beginnend- als gevorderd RC Rijder. Veelal gericht op de elektro 1/10 modellen. Merken welke o.a. leverbaar zijn: Awesomatix, Sanwa, ORCA, Mugen, Matrix, Ride, BURI, Arrowmax, GRP Gandini, Sunpadow, ZooRacing, MR33 en nog veel meer.
Staat iets wat je zoekt niet in de webshop? Mail of bel dan gerust, veelal is het wel verkrijgbaar. Op diverse wedstrijden door heel Nederland ben ik aanwezig voor advies en/of het leveren van spullen. Afhalen in Apeldoorn is ook mogelijk.

De Voordeelmarkt – De beste verf voor de laagste prijs

Met een groot assortiment verf, muurverf en beits biedt De Voordeelmarkt tot 70% voordeel. Zowel in onze winkels als op onze website waar je online verf kopen kan. Bestel jouw lakkwastengrondverf en meer online bij De Voordeelmarkt.

Bestel je voor 23.59 uur heb jij het morgen in huis, of zelfs dezelfde dag nog met Express Delivery. Als jij voor 12.00 uur besteld kun je kiezen om die avond alles nog in huis te hebben. Woon jij in de buurt van onze winkels? Dan kun je ook de verf afhalen. Zo kun jij jouw online verf bestellen en er gelijk mee aan de slag!

Back To Top