skip to Main Content

Het raceseizoen op de buitenbaan is van 1 april tot 1 oktober.

Tijdens wedstrijdweekenden is de baan op de zaterdag zoveel mogelijk open om te kunnen trainen voor de wedstrijd op zondag.
Als gastrijder kun je daar alleen terecht als er andere leden aanwezig zijn. Doordeweeks is de baan tijdens het buitenseizoen van april tot september ook op woensdag avond geopend. De baan is dan vanaf 19:00 uur geopend en zal sluiten wanneer het te donker is om te rijden. Rc Hotwheels beschikt tegenwoordig ook over baanverlichting, dus ook wanneer het wat donkerder wordt kan er doorgereden worden.  Ook dan is gastrijden natuurlijk mogelijk. Er zijn op woensdag vaak meerdere rijders aanwezig die het een en ander kunnen uitleggen over de club of advies geven over de auto’s.

Leden kunnen ook een sleutel ophalen bij de Heilige Koe (tijdens openingstijden, zie daarvoor de site van de Heilige Koe) of tegen betaling van een borg (€75,-) hun eigen sleutel krijgen. Hier mee is het dus mogelijk om elk moment van de week te gaan rijden. Mocht u als lid graag in het bezit komen van een eigen sleutel, dan kunt u contact opnemen met de secretaris. (secretaris@rchotwheels.nl)

Gastrijden €5,00 per dag.

Maximaal 3 keer.

Daarna dien je lid te worden van Rc Hotwheels om nog vaker te kunnen rijden.

Back To Top