skip to Main Content

Laatste Mini-Z van dit seizoen

Het Mini-Z Seizoen zit er weer op, wij gaan ons weer opmaken voor het buitenseizoen. Het was een goed bezocht seizoen, met afwisselend wedstrijdjes en trainingsdagen. We hebben het dit jaar ook weer bewust kleinschalig, maar toch toegankelijk gehouden. Deze mix is ons goed bevallen. Onervaren en nieuwe rijders kregen zo de kans om leuk rond te rijden, terwijl de ervaren rijders dankbaar gebruik konden maken van een vrije baan. De “Internationale Mini-Z wedstrijd” is dit jaar matig bezocht, mogelijk speelde het slechte weer parten. Toch laten wij deze wedstrijd minimaal 1x per seizoen terugkomen op de kalender.

Wie nog niet is uitgereden met de Mini-Z, Jomurema, of ander 1:28 model: de baan bij AMCA ligt er nog, bij EVMC en ook bij Mini-Z Club Enschede kun je het hele jaar door elke vrijdagavond rijden. Je kunt daar zelfs deze zomer een heuse internationale competitie rijden, de Euregiocup!

Maar voor ons zal het niet eerder dan oktober worden voor we weer binnen van start gaan. Onze ervaring leert dat er in de zomer nauwelijks belangstelling en opkomst is om de baan neer te leggen.

Back To Top