skip to Main Content

Clubseizoen 2020

We gaan weer racen!

Voor de komende weken hebben we een wedstrijdkalender samengesteld. Het zijn open clubwedstrijden, dus iedereen die voldoet aan ons clubreglement mag meedoen.

Als clublid geven we je voorrang op het inschrijven. Via de RC Hotwheels info app melden wij wanneer de inschrijving open gaat, twee dagen later gaan we reclame maken voor de open inschrijving, dan geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees op tijd met inschrijven, want vanwege de beperkingen die nog steeds gelden, kunnen we een maximum van 36 inschrijvingen toelaten, vol is dan dus echt vol! Heb je ingeschreven en je weet dat je toch niet kunt, schrijf je dan ook spoedig uit. Indien je inschrijft voor 2 klasses, komt de laatst ingeschreven klasse altijd eerst op de wachtlijst. Schrijf dus altijd eerst je hoofdklasse in.

36 inschrijvingen betekent 6 heatjes (er kunnen maximaal 6 deelnemers op de rijdersstelling). Dit houdt in dat voor alle klasses in elk geval 1 heat is en voor 2 klasses 2 heats. Afhankelijk van het aantal deelnemers en tijd van inschrijven zullen we de verdeling maken. Alleen de eerste 6 inschrijvingen hebben gegarandeerd een plek, de overige deelnemers komen op de wachtlijst te staan en gaan we later verdelen. Aangezien er voldoende ruimte moet zijn tussen de heats, wordt het tijdsschema wel licht aangepast: we rijden 2 heatjes per serie en 3 finales. Bij regen geldt het regenreglement.

De voorlopige kalender voor komende tijd:

19-7-2020  Club 1

9-8-2020   Club 2

6-9-2020   Club 3

27-9-2020 Club 4

Tevens zijn we druk in gesprek met de Heilige Koe. Eén van de clubwedstrijden zal tevens een DHKD cup worden. Ook zijn we nog in gesprek met Tamiya om een wedstrijd te kunnen organiseren, hierover later allemaal meer. Mogelijk gaan we nog een wedstrijd in oktober organiseren, hierover beslissen we in september.

Nog even een herinnering: wedstrijd begint om 9.00 uur, baan is open om 8.00 uur.

Hou de Whatsapp groep in de gaten en schrijf je zo snel mogelijk in! Nadat de inschrijving open gaat voor gastrijders, hebben clubleden geen voorrang meer!

Inschrijving voor de eerste wedstrijd gaat open op maandagavond 6 juli om 20.00, voor gastrijders op woensdag 8 juli om 20.00

Back To Top