skip to Main Content

Inschrijvingen Clubwedstrijd 1

De inschrijvingen lopen hard dit seizoen, een week voor aanvang al 31 aanmeldingen! Het lijkt erop dat jullie er zin in hebben!! Heb je jezelf nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang. Voor de truckklasse is er een inschrijflimiet van 1 heat, de overige klasses vooralsnog niet, echter laten wij wel beperkt gastrijders toe.

Zondag starten we om 10.00 uur, wees op tijd, minimaal een uur van tevoren. En vergeet niet dat de zomertijd ingaat, het wordt dus nog een uurtje vroeger opstaan!

En weten jullie wat dat ook inhoud? Woensdag avond weer lekker rijden! Volgende week woensdag, 3 april, zijn wij er in elk geval vanaf 19.00 uur. Uiteraard zullen er leden eerder zijn, clubleden die zelf geen sleutel hebben kunnen deze natuurlijk ook  afhalen bij de Heilige Koe.

De kluswerkzaamheden zijn voor het grootste gedeelte klaar. Er zijn nog wel wat zaken die geregeld moeten worden, maar dat kan ook op een later tijdstip De baan en de directe omgeving ligt er in elk geval schoon en strak bij. Heel veel dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. We durven jullie in elk geval met een gerust hart weer de rijdersstelling op te sturen, deze staat er weer stevig bij!

Back To Top